dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

DS TS 102 483V12.0.0:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 24
Çmimi: 3570 lek


Printo


Titulli në shqip

Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 12)

Titulli në anglisht

Smart cards; UICC-Terminal interface; Internet Protocol connectivity between UICC and terminal (Release 12)

Qëllimi në shqip

Ky dokument specifikon krijimin dhe konfigurimin e një lidhjeje të Protokollit të Internetit midis një UICC dhe një terminal i ndërlidhur përmes një protokolli që mbështet transportin e paketave të Protokollit të Internetit.

Qëllimi në anglisht

The present document specifies the establishment and configuration of an Internet Protocol connection between a UICC and a terminal interfaced through a protocol that supports the transport of Internet Protocol packets.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 10)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 11)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 19)