dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

prSSH EN ISO 3740:2019

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 40
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
prEN ISO 3740   CEN/TC 211


Printo


Titulli në shqip

Akustikë - Përcaktimi i niveleve të fuqisë së tingullit të burimeve të zhurmës - Udhëzime për përdorimin e standardeve bazë (ISO 3740:2019)

Titulli në anglisht

Acoustics - Determination of sound power levels of noise sources - Guidelines for the use of basic standards (ISO/DIS 3740:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
31.12.2004 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Akustikë - Përcaktimi i niveleve të fuqisë së tingullit të burimeve të zhurmës - Udhëzues për përdorimin e standardeve bazë