dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

prSSH EN ISO 9053-1:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 14
Çmimi: 2439 lek


Printo


Titulli në shqip

Akustikë - Përcaktimi i rrezistencës së rrymës së ajrit - Pjesa 1: Metoda me rrymë ajri të pandryshueshme (ISO 9053-1:2018)

Titulli në anglisht

Acoustics - Determination of airflow resistance - Part 1: Static airflow method (ISO 9053-1:2018)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This document specifies the measurement of the determination of the static airflow resistance[1,2], in a laminar flow regime, of porous materials for acoustical applications.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.