dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

prSSH EN IEC 61051-1:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 61
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 61051-1:2018   CLC/SR 40


Printo


Titulli në shqip

Varistorët për përdorim në pajisje elektronike - Pjesa 1: Specifikime të përgjithshme

Titulli në anglisht

Varistors for use in electronic equipement - Part 1: Generic specification

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

It is applicable to varistors with symmetrical voltage current characteristics for use in electronic equipment. It establishes standard terms, inspection procedures and methods of test for use in sectional and detail specifications for Qualification Approval and for Quality Assessment Systems for electronic components.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.