Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-09-17
Time: 17:35


prSSH EN IEC 61051-1:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 61
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 61051-1:2018   CLC/SR 40


Printo


Titulli në shqip

Varistorët për përdorim në pajisje elektronike - Pjesa 1: Specifikime të përgjithshme

Titulli në anglisht

Varistors for use in electronic equipement - Part 1: Generic specification

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

It is applicable to varistors with symmetrical voltage current characteristics for use in electronic equipment. It establishes standard terms, inspection procedures and methods of test for use in sectional and detail specifications for Qualification Approval and for Quality Assessment Systems for electronic components.

Komitetet Teknike

7 - Materialet dhe pajisjet gjysmëpërçuese. Komponentët elektromekanikë dhe strukturat mekanike për pajisjet elektronike.

ICS

31.040.99 - Termistorë të tjerë


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri