Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-09-17
Time: 17:28


prSSH EN IEC 62228-3:2019

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 80
Çmimi: 6128 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 62228-3:2019   CLC/SR 47A


Printo


Titulli në shqip

pp

Titulli në anglisht

Integrated circuits - EMC evaluation of transceivers - Part 3: CAN transceivers

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

7 - Materialet dhe pajisjet gjysmëpërçuese. Komponentët elektromekanikë dhe strukturat mekanike për pajisjet elektronike.

ICS

31.200 - Qarqe të integruar. Mikroelektronikë


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Qarqe të integruara - Vlerësimi i pajtueshmërisë elektromagnetike (EMC) të transmetuesve - Pjesa 1: Kushtet dhe përcaktimet e përgjithshme

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri