dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

prSSH EN IEC 62433-1:2019

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 64
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 62433-1:2019   CLC/SR 47A


Printo


Titulli në shqip

EMC IC modelling - Part 1: General modelling framework Modelimi EMC i qarqeve të integruara IC - Pjesa 1: Struktura e përgjithshme e modelimit

Titulli në anglisht

EMC IC modelling - Part 1: General modelling framework

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.