Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-09-17
Time: 17:34


prSSH EN IEC 62884-3:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 62884-3:2018   CLC/SR 49
This standard is equivalent to:
IEC 62884-3 Ed. 1.0 en   IEC/TC/TC 49


Printo


Titulli në shqip

pp

Titulli në anglisht

Measurement techniques of piezoelectric, dielectric and electrostatic oscillators - Part 3: Frequency aging test methods

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

7 - Materialet dhe pajisjet gjysmëpërçuese. Komponentët elektromekanikë dhe strukturat mekanike për pajisjet elektronike.

ICS

31.140 - Pajisje pjezoelektrike


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri