Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-09-17
Time: 17:35


prSSH EN IEC 62969-1:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 22
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 62969-1:2018   CLC/SR 47
This standard is equivalent to:
IEC 62969-1 Ed. 1.0 en   IEC/TC/TC 47


Printo


Titulli në shqip

pp

Titulli në anglisht

Semiconductor devices - Semiconductor interface for automotive vehicles - Part 1: General requirements of power interface for automotive vehicle sensors

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

7 - Materialet dhe pajisjet gjysmëpërçuese. Komponentët elektromekanikë dhe strukturat mekanike për pajisjet elektronike.

ICS

31.080.99 - Pajisje të tjera gjysmëpërçuese


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
 
15 fq.
PDF
2677 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
 
23 fq.
PDF
3391 lek 
pp

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri