dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

prSSH EN IEC 62969-4:2018

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 23
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN IEC 62969-4:2018   CLC/SR 47


Printo


Titulli në shqip

Pajisje gjysmëpërçuese - Ndërfaqe gjysmëpërçuese për automjetet - Pjesa 4: Metoda e vlerësimit të ndërfaqes së të dhënave për sensorët e automjetit

Titulli në anglisht

Semiconductor devices - Semiconductor interface for automotive vehicles - Part 4: Evaluation method of data interface for automotive vehicle sensors

Qëllimi në shqip

IEC 62969-4: 2018 specifikon një metodë të testit të injektimit të gabimeve direkte për ndërfaqen e sensorit me gjysmëpërçues të automjetit që mund të përdoret për të mbështetur sigurimin e konformitetit në ndërfaqen e komunikimit të automjeteve.

Qëllimi në anglisht

IEC 62969-4:2018 specifies a method of directly fault injection test for automotive semiconductor sensor interface that can be used to support the conformance assurance in the vehicle communications interface.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje gjysmëpërçuese - Ndërfaqe gjysmëpërçuese për automjetet - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme të ndërfaqes së fuqisë për sensorët e automjeteve
Anglisht
Projekt 
 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje gjysmëpërçuese - Ndërfaqe gjysmëpërçuese për automjetet - Pjesa 2: Metodat e vlerësimit të eficiencës së transmetimit të energjisë pa tel duke përdorur rezonancën për sensorët e automjeteve