dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS CEN/TR 16931-5:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 21
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
CEN/TR 16931-5:2017   CEN/TC 434


Printo


Titulli në shqip

Faturimi elektronik - Pjesa 5; Udhëzime për përdorimin e shtesave sipas sektorit ose vendit në lidhje me standardin EN 16931-1, metodologjia që do të zbatohet në mjedisin real

Titulli në anglisht

Electronic invoicing - Part 5: Guidelines on the use of sector or country extensions in conjunction with EN 16931-1, methodology to be applied in the real environment

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This Technical Report describes how trading partners may extend the core invoice model and the related business rules and code lists, in order to support business cases that are specific to their trading environment, while at the same time maintaining semantic interoperability with the core invoice model. This Technical Report does not define a methodology for creation of core invoice usage specification, nor does it describe the detailed process of syntax binding.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 4: Udhëzime për ndërveprimin e faturave elektronike në nivelin e transmetimit
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
87 fq.
PDF
6545 lek 
Faturimi elektronik – Pjesa 6: Rezultati i provës të standardit EN 16931-1 në lidhje me zbatimin e tij praktik për përdoruesin përfundimtar