dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS CEN/TS 16931-3-2:2017/AC:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
CEN/TS 16931-3-2:2017/prAC   CEN/TC 434


Printo


Titulli në shqip

Faturimi elektronik - Pjesa 3-2: Përshtatja sintaksore për faturën dhe mandatin duke përdorur ISO / IEC 19845 (UBL 2.1)

Titulli në anglisht

Electronic invoicing - Part 3-2: Syntax binding for ISO/IEC 19845 (UBL 2.1) invoice and credit note

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 2: Lista e sintaksave në përputhje me standardin EN 16931-1
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Faturimi elektronik – Pjesa 3-1: Metodologjia për lidhjet sintaksore të elementeve thelbësore të një faturë elektronike
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
242 fq.
PDF
9579 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-2: Lidhja sintaksore për faturën dhe mandatin duke përdorur ISO / IEC 19845 (UBL 2.1)
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
168 fq.
PDF
8330 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-3: Lidhja sintaksore për faturën në formatin UN/CEFACT XML sipas skemës D16B
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
223 fq.
PDF
8925 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-4: Lidhja sintaksore për faturën sipas skemës D16B UN/EDIFACT