dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

DS CEN/TS 16931-3-3:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 168
Çmimi: 8330 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
CEN/TS 16931-3-3:2017   CEN/TC 434


Printo


Titulli në shqip

Faturimi elektronik - Pjesa 3-3: Lidhja sintaksore për faturën në formatin UN/CEFACT XML sipas skemës D16B

Titulli në anglisht

Electronic invoicing - Part 3-3: Syntax binding for UN/CEFACT XML Industry Invoice D16B

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This CEN Technical Specification (TS) contains the mapping between the semantic data model of an electronic invoice (EN 16931-1) and the following syntax: UN/CEFACT XML Cross Industry Invoice D16B. For each element in the semantic model (including sub-elements or supplementary componentts sucha as Code List identifiers) it is defined which element in the syntax is to be used to contain its information contents. Any mismatches between semantics, format, cardinality or structure are indicated. Any rules to be followed when using the specific syntax are stated informally in this TS. Together with this TS a set of validation artefacts is published, including formalisation of the rules.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 2: Lista e sintaksave në përputhje me standardin EN 16931-1
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Faturimi elektronik – Pjesa 3-1: Metodologjia për lidhjet sintaksore të elementeve thelbësore të një faturë elektronike
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
242 fq.
PDF
9579 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-2: Lidhja sintaksore për faturën dhe mandatin duke përdorur ISO / IEC 19845 (UBL 2.1)
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-2: Përshtatja sintaksore për faturën dhe mandatin duke përdorur ISO / IEC 19845 (UBL 2.1)
Anglisht
Publikuar 
29.08.2019 
223 fq.
PDF
8925 lek 
Faturimi elektronik - Pjesa 3-4: Lidhja sintaksore për faturën sipas skemës D16B UN/EDIFACT