dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS ISO/TS 15311-1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 34
Çmimi: 4165 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO/DTS 15311-1   ISO/TC 130


Printo


Titulli në shqip

Teknologjia grafike - Kërkesat e cilësisë së printimit për materialin e shtypur - Pjesa 1: Metodat e matjes dhe skema e raportimit

Titulli në anglisht

Graphic technology -- Print quality requirements for printed matter -- Part 1: Measurement methods and reporting schema

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
30.08.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Teknologjia grafike - Kërkesat e cilësisë së printimit për materialin e shtypur - Pjesa 2:Zbatimet në printimet për qëllime tregtare që përdorin teknologji të printimit digjital