dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

DS ISO/TS 15311-2:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 22
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO/PRF TS 15311-2   ISO/TC 130


Printo


Titulli në shqip

Teknologjia grafike - Kërkesat e cilësisë së printimit për materialin e shtypur - Pjesa 2:Zbatimet në printimet për qëllime tregtare që përdorin teknologji të printimit digjital

Titulli në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
30.08.2019 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Teknologjia grafike - Kërkesat e cilësisë së printimit për materialin e shtypur - Pjesa 1: Metodat e matjes dhe skema e raportimit