dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.



Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH ISO 16266-2:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 124
Çmimi: 7497 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO 16266-2   ISO/TC 147/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numërimi i pseudomonas aeruginosa - Pjesa 2: Metoda e numrit më të mundshëm

Titulli në anglisht

Water quality - Detection and enumeration of Pseudomonas aeruginosa - Part 2: Most probable number method

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICS



Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 16266:2009 withdrawn SSH ISO 16266-2:2018 - 04.09.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numerimi i pseudomonas aeruginosa - Metoda e filtrimit me membrane