Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2020-01-25
Time: 06:28


SSH ISO 16266-2:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 124
Çmimi: 7497 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO 16266-2   ISO/TC 147/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numërimi i pseudomonas aeruginosa - Pjesa 2: Metoda e numrit më të mundshëm

Titulli në anglisht

Water quality - Detection and enumeration of Pseudomonas aeruginosa - Part 2: Most probable number method

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

230 - Cilësia e ujit, ajrit dhe tokës

ICS

13.060.70 - Ekzaminim i cilësive biologjike të ujit


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 16266:2009 withdrawn SSH ISO 16266-2:2018 - 04.09.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numerimi i pseudomonas aeruginosa - Metoda e filtrimit me membrane

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri