dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

DS ISO/TR 2801:2007

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 22
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO/TR 2801:2007   ISO/TC 94/SC 13


Printo


Titulli në shqip

Veshje mbrojtëse nga nxehtësia dhe flaka - Rekomandime të përgjithshme për zgjedhjen, kujdesin dhe përdorimin e veshjeve mbrojtëse

Titulli në anglisht

Clothing for protection against heat and flame - General recommendations for selection, care and use of protective clothing

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This Technical Report sets out guidance for the selection, use, care and maintenance of clothing designed to provide protection against heat and flame.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.