dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 15659:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 16
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
prEN 15659   CEN/TC 263


Printo


Titulli në shqip

Njësitë e magazinimit të sigurtë - Klasifikimi dhe metodat e provës për rezistencën ndaj zjarrit - Njësitë e ruajtjes së zjarrit

Titulli në anglisht

Secure storage units - Classification and methods of test for resistance to fire - Light fire storage units

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies requirements for light fire storage units providing protection against fire. The method of test is specified to determine the ability of light fire storage units to protect paper media from the effects of fire. Two levels of fire exposure periods (LFS 30 P and LFS 60 P) are specified using the maximum temperature increase permitted within the storage space of the light fire storage unit. Requirements are also specified for the test specimen, the technical documentation for the test specimen, correlation of the test specimen with the technical documentation, preparation for type testing and test procedures. A scheme to classify the light fire storage units from the test results is also given (see Table 1).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 15659:2009 withdrawn SSH EN 15659:2019 - 21.05.2020


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
09.12.2011 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Njësitë e magazinimit të sigurtë - Klasifikimi dhe metodat e provës për rezistencën ndaj zjarrit - Njësitë e ruajtjes së zjarrit