dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 16495:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 62
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
prEN 16495   CEN/TC 377


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i trafikut ajror - Siguria e informacionit për organizatat që mbështesin operacionet e aviacionit civil

Titulli në anglisht

Air Traffic Management - Information security for organisations supporting civil aviation operations

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard defines guidelines and general principles for the implementation of an information security management system in organisations supporting civil aviation operations. Not included are activities of the organisations that do not have any impact on the security of civil aviation operations like for example airport retail and service business and corporate real estate management. For the purpose of this European Standard, Air Traffic management is seen as functional expression covering responsibilities of all partners of the air traffic value chain. This includes but is not limited to airspace users, airports and air navigation service providers. The basis of all requirements in this European Standard is trust and cooperation between the parties involved in Air Traffic Management.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 16495:2014 withdrawn SSH EN 16495:2019 - 21.05.2020


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2015 
62 fq.
PDF
5712 lek 
Menaxhimi i trafikut ajror - Siguria e informacionit për organizatat që mbështesin operacionet e aviacionit civil