dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 17032:2018/A1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek


Printo


Titulli në shqip

Njësi ftohëse dhe ngrirëse për përdorim professional – Klasifikimi, kërkesat dhe kushtet e provës

Titulli në anglisht

Blast chillers and freezers cabinets for professional use - Classification, requirements and test conditions

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the requirements for the construction, characteristics, performance including energy consumption of blast cabinet for professional used in commercial kitchens, hospitals, canteens, institutional catering and similar professional areas. The appliances covered by this European Standard are intended to rapidly cool down hot foodstuffs up to a load capacity of 300 kg. This European Standard applies to: - blast chillers; - blast freezers; - multi-use blast chillers/freezers. The following appliances are not covered: - roll-in cabinet; - pass-through cabinet; - cabinets with remote condensing unit; NOTE Specific requirements for roll-in cabinets, pass-through cabinets and cabinets with remote condensing unit are under discussion. - cabinets with water cooled condenser; - blast chilling and freezing tunnels; - continuous blast-chilling and blast-freezing equipment; - bakery combined freezing and storage units.

Komitetet Teknike


ICS

Nuk është hedhur informacion.

Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
19.06.2018 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje (njësi) ftohëse dhe ngrirëse për përdorim professional – Klasifikimi, kërkesat dhe kushtet e provës