dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Nentor 2019 - Shkurt 2020, DPS ka miratuar 567 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 421 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 146 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 4945:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 20
Çmimi: 3094 lek


Printo


Titulli në shqip

Çelik - Përcaktimi i përmbajtjes së azotit - Metoda spektrofotometrike (ISO 4945:2018)

Titulli në anglisht

Steel - Determination of nitrogen - Spectrophotometric method (ISO 4945:2018)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This document specifies a spectrophotometric method for the determination of nitrogen in steel. The method is applicable to the determination of nitrogen mass fraction between 0,000 6 % and 0,050 % in low alloy steels and between 0,010 % and 0,050 % in high alloy steels. The method does not apply to samples containing silicon nitrides or having silicon contents higher than 0,6 %.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
24.10.2011 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Çelik - Përcaktimi i përmbajtjes së azotit - Metoda spektrofotometrike (ISO 4945:1977)