dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

DS ISO Udhëzues 80:2014

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 52
Çmimi: 5236 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO Guide 80:2014   ISO/REMCO


Printo


Titulli në shqip

Udhëzues për përgatitjen e pjesës së brendshme të materialeve të kontrollit të cilësisë (QCMs)

Titulli në anglisht

Guidance for the in-house preparation of quality control materials (QCMs)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.