dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Tetor - Dhjetor 2020 DPS ka miratuar 832 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 706 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 126 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

DS TR 122 988V15.0.0:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 30
Çmimi: 3986 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Studimi mbi alternativat e E.164 për Komunikimet Tipi-Makinës (MTC) (3GPP TR 22.988 versioni 15.0.0 Publikimi 15)

Titulli në anglisht

Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; Study on alternatives to E.164 for Machine-Type Communications (MTC) (3GPP TR 22.988 version 15.0.0 Release 15)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.