dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Tetor - Dhjetor 2020 DPS ka miratuar 832 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 706 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 126 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

DS TR 103 549V1.1.1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 37
Çmimi: 4403 lek


Printo


Titulli në shqip

SmartM2M; Udhëzime për konsolidimin e SAREF me modelet e reja të referencës dhe të ontologjisë, bazuar në përvojën nga projekti ITEA SEAS

Titulli në anglisht

SmartM2M; Guidelines for consolidating SAREF with new reference ontology patterns, based on the experience from the ITEA SEAS project

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.