dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Tetor - Dhjetor 2020 DPS ka miratuar 832 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 706 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 126 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 16297:2020

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 20
Çmimi: 3094 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
prEN ISO 16297 rev   CEN/TC 302


Printo


Titulli në shqip

Qumësht - Numërimi bacterial - Protokoll për vlerësimin e metodave alternative (ISO 16297:2020)

Titulli në anglisht

Milk - Bacterial count - Protocol for the evaluation of alternative methods (ISO 16297:2020)

Qëllimi në shqip

Ky dokument specifikon një protokoll për vlerësimin e metodave alternative instrumentale për numërimin total të baktereve në qumështin e papërpunuar nga kafshë të specieve të ndryshme. SH NOTNIM Dokumenti është plotësues i ISO 16140-2 dhe ISO 8196 | IDF 128 (të gjitha pjesët).

Qëllimi në anglisht

This document specifies a protocol for the evaluation of instrumental alternative methods for total bacterial count in raw milk from animals of different species. NOTE The document is complementary to ISO 16140-2 and ISO 8196 | IDF 128 (all parts).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
18.06.2015 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Qumësht - Numërimi bacterial - Protokoll për vlerësimin e metodave alternative (ISO 16297:2013)