dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 50128:2011/A1:2020

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 6
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 50128:2011/A1:2020   CLC/SC 9XA


Printo


Titulli në shqip

Zbatime në hekurudhë - Sistemet e komunikimit, të sinjalizimit dhe të përpunimit - Softueri (programi) për sistemet e kontrollit dhe të mbrojtjes në hekurudhë

Titulli në anglisht

Railway applications - Communication, signalling and processing systems - Software for railway control and protection systems

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
27.09.2012 
104 fq.
PDF
7021 lek 
Zbatime në hekurudhë - Sistemet e komunikimit, të sinjalizimit dhe të përpunimit - Softuer (program) për sistemet e kontrollit dhe të mbrojtjes në hekurudhë
Anglisht
Publikuar 
10.04.2013 
128 fq.
PDF
7497 lek 
Zbatime në hekurudhë - Sistemet e komunikimit, të sinjalizimit dhe të përpunimit - Softuer (program) për sistemet e kontrollit dhe të mbrojtjes në hekurudhë
Anglisht
Publikuar 
23.10.2014 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Zbatime në hekurudhë - Sistemet e komunikimit, të sinjalizimit dhe të përpunimit - Software-i (programi) për sistemet e kontrollit dhe të mbrojtjes në hekurudhë