dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Tetor - Dhjetor 2020 DPS ka miratuar 832 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 706 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 126 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 527-2:2016+A1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 13
Çmimi: 2439 lek


Printo


Titulli në shqip

Mobilje për zyra - Tavolina pune - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë, fortësisë dhe qëndrueshmërisë

Titulli në anglisht

Office furniture - Work tables - Part 2: Safety, strength and durability requirements

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies safety, strength and durability requirements on work tables. It does not apply to other tables in the office area for which EN standard exists (EN 15372). Annex A (informative) contains a test for deflection of tables tops.

Komitetet Teknike


ICS

Nuk është hedhur informacion.

Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 1: Përmasat
Anglisht
Publikuar 
24.10.2011 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 1: Përmasat
Anglisht
Shfuqizuar 
18.04.2013 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Pajisje për zyrat - Tavolinat e punës dhe tavolina - Pjesa 2:Kërkesat e sigurisë mekanike
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje për zyra - Tavolina pune - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
29.12.2006 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 3: Metodat e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë dhe fortësisë mekanike të strukturës