dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Tetor - Dhjetor 2020 DPS ka miratuar 832 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 706 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 126 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH IEC 62058-11:2008

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 82
Çmimi: 6545 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
IEC 62058-11 Ed. 1.0 b   IEC/TC/TC 13


Printo


Titulli në shqip

Pajisje matëse të energjisë elektrike (AC) - Inspektimi i pranimit - Pjesa 11: Metodat e përgjithshme të inspektimit të pranimit

Titulli në anglisht

Electricity metering equipment (AC) - Acceptance inspection - Part 11: General acceptance inspection methods

Qëllimi në shqip

IEC 62058-11:2008 specifikon metodat e përgjithshme të inspektimit të pranimit e cila aplikohet për matësat e energjisë elektrike të prodhuara rishtaz të prodhuara dhe furnizuara në shumicë 50 e lart. Ky publikim është i lidhur me rrjetet inteligjente

Qëllimi në anglisht

IEC 62058-11:2008 specifies the general acceptance inspection methods which apply to newly manufactured electricity meters produced and supplied in lots of 50 and above.

This publication is of high relevance for Smart Grid.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
09.02.2021 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Pajisje matëse të energjisë elektrike (AC) - Inspektimi i pranimit - Pjesa 21: Kërkesa të veçanta për matësat elektromekanikë të energjisë aktive (klasat 0,5, 1 dhe 2)