dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 14403:2006

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN ISO 14403:2002   CEN/TC 230


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - përcaktimi i cianureve të përgjithshme dhe cianureve të lira me metodën e analizës me rrjedhje të vazhdueshme

Titulli në anglisht

Water quality - Determination of total cyanide and free cyanide by continuous flow analysis (ISO 14403:2002)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
09.06.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Cilësia e ujit - Përcaktimi i përmbajtjes së përgjithshme të cianureve dhe cianureve të lire duke përdorur analizën me rrjedhje (FIA and CFA) - Pjesa 1: Metoda me përdorim te analizat me injeksion në rrjedhje (FIA) (ISO 14403-1:2012)
Anglisht
Publikuar 
09.06.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Cilësia e ujit - Përcaktimi i përmbajtjes së përgjithshme të cianureve dhe cianureve të lirë duke përdorur analizën me rrjedhje (FIA and CFA) - Pjesa 2: Metoda me përdorimin e analizës me rrjedhje të vazhduar (CFA) (ISO 14403-2:2012)