dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Kërkim i avancuar

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Vendosni kriteret tuaja të kërkimit (mund të zgjidhni dhe kombinime të tyre) në fushat më poshtë dhe shtypni butonin "Kërko".
       
Statusi: Të gjitha   Projekt   Publikuar   Shfuqizuar
 
Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
 
 
Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
 
 
ICS: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga titulli i ICS-së për të cilën po kërkoni.
Shembull 1: 01.040.11; Shembull 2: shëndeti.
 
KT: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga emërtimi i Komitetit Teknik për të cilin po kërkoni. Shembull 1: KT-7; Shembull 2: qeramika dhe qelqi.
 
Direktivat: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga titulli i ICS-së për të cilën po kërkoni.
Shembull 1: 97/23/EC; Shembull 2: presioni.
 
Data: Publikuar nga:     deri    
 
  Rivendos