dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 27
 

2011/65/EU

Lidhje të rëndësishme

Titulli në shqip

Kufizimi i përdorimit të disa substancave të rrezikshme në pajisjet elektrike dhe elektronike (rimodelim)

Titulli në anglisht

Restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment (recast)

Informacion shtesë

Nuk është hedhur informacion.