dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

92/42/EEC

Lidhje të rëndësishme

Titulli në shqip

Kërkesa eficence për bolierë të rinj që ndizen me lëndë djegëse të lëngëshme ose gazi

Titulli në anglisht

Efficiency requirements for new hot-water boilers fired with liquid or gaseous fuels

Informacion shtesë

Nuk është hedhur informacion.