dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Nentor 2019 - Shkurt 2020, DPS ka miratuar 567 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 421 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 146 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje që mbahen në dorë për shpërndarjen e agjentëve shuarës që pompohen nga pompa zjarri - Degëzime tubash që mbahen në dorë për përdorim në shërbimin e zjarrit - Pjesa 2: Degëzimet e tubave të kombinuar PN 16
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Kamionë industrialë - Përputhshmëria elektromagnetike
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Makinat e gomës dhe të materialeve plastike - Makinat për zvogëlimin e përmasave - Pjesa 4: Kërkesat e sigurisë për aglomeratet
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
84 fq.
PDF
6545 lek 
Specifikime për makinat industriale larëse - Përkufizimet dhe testimi i karakteristikave të kapacitetit dhe konsumit - Pjesa 3: Larja e vazhdueshme e tunelit
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje që mbahen në dorë për shpërndarjen e agjentëve shuarës që pompohen nga pompa zjarri - Degëzime tubash që mbahen në dorë për përdorim në shërbimin e zjarrit - Pjesa 4: Degëzime tubash me presion të lartë PN 40
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Sisteme frigoriferike dhe pompa nxehtësie - Kërkesa të sigurisë dhe të mjedisit - Pjesa 4: Funksionimi, mirëmbajtja, riparimi dhe rigjenerimi
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Makinat e gomës dhe të materialeve plastike - Makinat reaksion formuese - Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Makinat e gomës dhe të materialeve plastike - Linjat e ekstrudimit dhe presimit te rrjedhshëm - Pjesa 3: Kërkesa sigurie për ekstrudorët
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
58 fq.
PDF
5236 lek 
Makinat e gomës dhe të materialeve plastike - Kalandrat - Kërkesa sigurie
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Makinat e gomës dhe të materialeve plastike - Makinat për zvogëlimin e përmasave - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë për granulatorët me tehe
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
56 fq.
PDF
5236 lek 
Kërkesat e sigurisë për produktet super abrazivë
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
66 fq.
PDF
5712 lek 
Kërkesat e sigurisë për produktet abrazive të ngjitura
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Prova për rezistencën ndaj zjarrit për pajisjet e shërbimit - Pjesa 12: Barriera jo mekanike e zjarrit për sistemin e tubave të ventilimit
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provës për rezistencë ndaj zjarrit dhe/ose kontrollin e përhapjes së tymit nëpër dyer, grila dhe elementët e dritareve që hapen, duke përfshirë edhe elementet e materialeve të ndërtimit - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Aplikim i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit - Mure që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 3: Ndarje të lehta
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provës për rezistencë ndaj zjarrit dhe/ose kontrollin e përhapjes së tymit në konstruksione me dritare që hapen me qepen, derë duke përfshirë elementet e tyre të materialeve të ndërtimit - Pjesa 11: Rezistenca ndaj zjarrit për perdet prej pëlhure të përdorshme
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Siguri e makinerisë - Manual instruksioni - Parimet e përgjithshme të projektimit (ISO 20607:2019)
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Sisteme të zbulimit dhe të alarmit të zjarrit - Pjesa 13: Vlerësimi i pajtueshmërisë dhe lidhjes së komponentëve të sistemit
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Mbulesat kundra zjarrit
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Rregulla të sigurisë për ndërtimin dhe instalimin e ashensorëve - Zbatime të veçanta për ashensorët e pasagjerëve dhe ashensorët e mallrave shoqëruar me pasagjer - Pjesa 71: Ashensorë rezistent ndaj shkatërrimit

51604 të gjetura, faqe 1 nga 2581        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7