dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Artikujt piroteknik - Fishekzjarre, Kategoritë F1, F2 dhe F3 - Pjesa 2: Kategoritë dhe tipet e fishekzjarreve
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Artikujt piroteknik - Fishekzjarre, Kategoritë F1, F2 dhe F3 - Pjesa 1: Terminologjia
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Artikujt piroteknik - Fishekzjarre, Kategoritë F1, F2 dhe F3 - Pjesa 3: Kërkesat minimale të etiketimit
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Artikujt piroteknik - Fishekzjarre, Kategoritë F1, F2 dhe F3- Pjesa 4: Metoda prove
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Artikujt piroteknik - Fishekzjarre, Kategoritë F1, F2 dhe F3 - Pjesa 5: Kërkesat për ndërtimin dhe performancën
Anglisht
Publikuar 
13.12.2016 
100 fq.
PDF
6545 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikuj piroteknikë të tjerë - Pajisje ndezëse
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Artikujt piroteknikë - Fishekzjarre; Kategoria 4 - Pjesa 2: Kërkesat
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë teatralë - Pjesa 5: Metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë teatralë - Pjesa 4: Kërkesat minimale për etiketimin dhe instruksionet për përdorim
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë teatralë - Pjesa 3: Kërkesat për konstruksionin (ndërtimin) dhe performanca
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 10: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për produktet gjysëm të gatshme (ISO 14451-10:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 9: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për aktualizuesit (ISO 14451-9:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 8: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për ndezësit (ISO 14451-8:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 6: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për modulet e jastëqeve të ajrit (ISO 14451-6:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 7: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për rripat e sigurimit (ISO 14451-7:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 5: Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për gjeneratorët e gazit me jastëk ajri (ISO 14451-5:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 4:Kërkesat dhe kategorizimi (klasifikimi) për gjeneratorët me mikro gaz (ISO 14451-4:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 3: Etiketimi (ISO 14451-3:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 2: Metodat e provës (ISO 14451-2:2013)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Artikujt piroteknikë - Artikujt piroteknikë për automjetet - Pjesa 1: Terminologjia (ISO 14451-1:2013)

25 të gjetura, faqe 1 nga 2        1 | 2