dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Ndërtimi i skafit dhe trarët e lehtë të skeletit të tij - Pjesa 4: Kantieri dhe prodhimi (ISO 12215-4:2002)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Ndërtimi i skafit dhe trarët e lehtë të skeletit të tij - Pjesa 3: Materialet: Çelik, aliazhe të aluminit, dru, materiale të tjera (ISO 12215-3:2002)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Ndërtimi i skafit dhe trarët e lehtë të skeletit të tij - Pjesa 2: Materialet: Materialet e brendësisë për ndërtimin e sanduiçit, materialet e fiksuara (ISO 12215-2:2002)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Ndërtimi i skafit dhe trarët e lehtë të skeletit të tij - Pjesa 1: Materialet: Rrëshira në mjedis termik, përforcim me fibër xhami, laminat referent (ISO 12215-1:2000)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Simbolet grafike (ISO 11192:2005)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Nisje me marsh të mbrojtur (ISO 11547:1994)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
41 fq.
PDF
4641 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Kabina të padepërtueshme nga uji dhe kabina shpejtdrenuese (ISO 11812:2001)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
67 fq.
PDF
5712 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Dritaret, aparatet e ndriçimit, baxhot, dritaret e vogla hermetike kundër motit të keq, shkallët dhe dyert - Kërkesat për fortësinë dhe për padepërtueshmërinë e ujit (ISO 12216:2002)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Sistemet elektrike - Instalime të rrymës elektrike të alternuar (ISO 13297:2014)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Motor uji - Ndërtimi dhe kërkesat e sistemit të instalimit (ISO 13590:2003)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Matja e tingullit ajror që emetohet nga anijet për argëtim me motor - Pjesa 3: Vlerësimi i tingullit duke përdorur procedurat e llogaritjes dhe të matjes (ISO 14509-3:2009)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Tingulli ajror që emetohet nga anijet me motor për argëtim- Pjesa 1: Procedurat e matjes që bëhen pa paralajmërim (ISO 14509-1:2008)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Dritat e lundrimit - Instalimi, pozicionimi dhe dukshmëria (ISO 16180:2013)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Depozita fikse të naftës dhe benzinës - Amendament 2 (ISO 21487:2012/Amd 2:2015)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Sisteme kontrolli elektrike/elektronike për drejtim, transmetim dhe për valvolën e rrjedhjes së lëndës djegëse - Amendament 1 (ISO 25197:2012/Amd 1:2014)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Identifikimi i mjeteve lundruese - Sistemi i kodimit (ISO 10087:2019)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Mjet i vogël për lundrim - Fusha e pamjes nga pozicioni i timonit të anijes (ISO 11591:2011)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Gomone - Pjesa 4: Varka me një gjatësi korpusi ndërmjet 8 m dhe 24 m me një fuqi motorike prej 15 kW dhe më shumë (ISO 6185-4:2011)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Gomone - Pjesa 3: Varka me një gjatësi korpusi më të vogël se 8 m me një fuqi motorike prej 15 kW dhe më shumë (ISO 6185-3:2014)
Anglisht
Publikuar 
23.12.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Gomone - Pjesa 2: Varka të pajisura me një motor me fuqi maksimale 4.5 kW deri në 15 kW duke i përfshirë këto shifra (ISO 6185-2:2001)

53 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3