dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.01.1996 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i kobaltit, nikelit, bakrit, zinkut, kadmiumit dhe plumbit - Metoda spektrometrike e absorbimit atomik me flak
Anglisht
Publikuar 
01.01.1996 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i hekurit - Metoda spektrometrike duke përdorur fenantrolinë - 1,10
Anglisht
Publikuar 
01.01.1996 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i treguesit të fenolit - Metoda spektrometrike me 4-aminoantipirinë pas distilimit
Anglisht
Publikuar 
01.01.1995 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i oksigjenit të tretur me metodën jodometrike
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.1989 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i oksigjenit biokimik

125 të gjetura, faqe 7 nga 7          2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7