dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Transmetim Dixhital Audio (DAB); Etiketat Dinamike Plus (DL Plus); Specifikimet e aplikimit
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Përgjimi i Ligjshëm (LI); Pjesa 2: Ndërfaqja e Brendshme e Rrjetit X2/X3 për Përgjimin e Ligjshëm
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
64 fq.
PDF
5712 lek 
Cilësia e Transmetimit Audio dhe multimedia (STQ); Krahasimi i referencës, profilet e trafikut dhe sfondi KPIs; Pjesa 1: Krahasimi i referencës, profilet e trafikut dhe sfondi KPIs për VoIP dhe FoIP në rrjetet fikse
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
75 fq.
PDF
6128 lek 
Sistemet Inteligjente të Transportit (ITS); Siguria; Menaxhimi i Ofruesit dhe Privatësisë
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
96 fq.
PDF
6545 lek 
Telekomunikacioni Dixhital i Zgjeruar Pa Kordon (DECT); Energji Ultra të Ulët (ULE); Komunikimi Makinë në Makinë; Pjesa 2: Rrjeti i Automatizimit në Shtëpi (faza 2)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Komunikimet e Emergjencës (EMTEL); Sistemi i Paralajmërimit Publik Europian (EU-ALERT) duke përdorur Shërbimin e Qelizës Transmetuese
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
287 fq.
PDF
10234 lek 
Radio e Lëvizshme Private dixhitale (dPMR) duke përdorur FDMA me një ndarje kanali prej 6,25 kHz
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Sistemet Inteligjente të Transportit (ITS); Komunikime automjetesh; Gjeo-rrjeti; Pjesa 7: Amendamentet për LTE-V2X; Nën-pjesa 2: Amendamentet në ETSI EN 302 636-5-1 (Protokolli Bazë i Transportit)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Sistemet Inteligjente të Transportit (ITS); Komunikime automjetesh; Gjeo-rrjeti; Pjesa 7: Amendamentet për LTE-V2X; Nën-pjesa 1: Amendamentet në ETSI EN 302 636-4-1 (Media-Funksionalitet i Pavarur)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
77 fq.
PDF
6128 lek 
Kartat smart; UICC - Ndërfaqja Fillim-fund Pa Kontakt (CLF); Ndërfaqja e Kontrolluesit të Marrësit (HCI) (Publikimi 14)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
78 fq.
PDF
6128 lek 
Kartat smart; UICC - Ndërfaqja Fillim-fund Pa Kontakt (CLF); Ndërfaqja e Kontrolluesit të Marrësit (HCI) (Publikimi 13)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Kartat smart; Përfshirja e aplikacionit, Ndërfaqja e Aplikimeve të Programit (API) nga nje webserver UICC për platformën Java Card™ (Publikimi 15)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Kartat smart; Përfshirja e aplikacionit, Ndërfaqja e Aplikimeve të Programit (API) nga nje webserver UICC për platformën Java Card™ (Publikimi 11)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Kartat smart; Përfshirja e aplikacionit, Ndërfaqja e Aplikimeve të Programit (API) nga nje webserver UICC për platformën Java Card™ (Publikimi 9)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Kartat smart; Përfshirja e aplikacionit, Ndërfaqja e Aplikimeve të Programit (API) nga nje webserver UICC për platformën Java Card™ (Publikimi 8)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Kartat smart; Përfshirja e aplikacionit, Ndërfaqja e Aplikimeve të Programit (API) nga nje webserver UICC për platformën Java Card™ (Publikimi 7)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 12)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 11)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 10)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kartat smart; Ndërfaqet fundore-UICC; Protokolli i lidhjes së internetit midis UICC dhe terminalit (Publikimi 19)

50638 të gjetura, faqe 2 nga 2532          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7