dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Instrumente montimi për vidha dhe dado - Tuba transmetimi të momentit rrotullues të çelësave me fole në formë katrore për shtrëngim dhe lirim dadosh me dorë - Përmasat dhe provat
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Yndyrna dhe vajra dhe derivatet e tyre - Esteret yndyrore te acidit metilik (FAME) - Përcaktimi i përmbajtjes së metanolit
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Farë kolze - Përcaktimi i përmbajtjes së glukosinolatit - Metoda që përdor kromatografinëe lëngë me performancë të lartë
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Yndyrnat dhe vajrat bimore dhe shtazore - Përcaktimi i alkalinitetit
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i përmbajtjes së fosforit - Pjesa 1: Metoda kolimetrike
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i përmbajtjes së fosforit - Pjesa 2: Metoda që përdor spektrometrinë e absorbimit atomik me furrë grafiti
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i plumbit me spektrometrinë e absorbimit atomik me furrë grafiti
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Gas kromatografia e estereve metilik të acideve yndyrore - Pjesa 2: Përgatitja e estereve metilike të acideve yndyrore
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore e shtazore - Përcaktimi i izomereve trans të izoluar me spektrometri infra të kuqe
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i sedimentit në yndyrna dhe vajra të papërpunuara - Metoda me centrifugë
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktimi i sedimentit në yndyrna dhe vajra të papërpunuara - Metoda me centrifugë
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Zbulimi dhe identifikimi i nje ndotesi organik fluror me GK/MS
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Enët nën presion që nuk i nënshtrohen zjarrit - Pjesa 2: Materialet
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Ventilimi për ndërtesa - Kanalizimet - Kanalizime jo metalike - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
74 fq.
PDF
6128 lek 
Sistemet e palëvizëshme të fikjes së zjarrit - Sistemet automatike të spërkatjes së banesave - Dizenjimi, instalimi dhe mirëmbajtja
Anglisht
Projekt 
08.08.2019 
106 fq.
PDF
7021 lek 
Regullues të presionit të gazit për presione të hyrjes deri në10 MPa (100 bar)
Anglisht
Projekt 
07.08.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Veshje muresh dekorative - Produkte në formë ruli dhe shiriti
Anglisht
Projekt 
07.08.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Struktura druri - Klasifikimi sipas rezistencës së lëndës drusore për ndërtim me seksion drejtkëndor - Pjesa 2: Klasifikimi në bazë të shkallës së përpunimit - Kërkesa shtesë për tipet e provave fillestare
Anglisht
Projekt 
07.08.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Qëndrueshmëria ndaj zjarrit- Klasat e produkteve të drurit të trajtuar me substanca kundra zjarrit, për aplikime të brendshme dhe të jashtme
Anglisht
Projekt 
07.08.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Ngjitësit për strukturat mbajtëse prej druri përjashtuar ata fenolikë dhe aminoplastikë - Metodat e provës - Pjesa 3:Prova e deformimit nën veprimin e një ngarkese konstante në cikle klimatike mbi kampione që i nënshtrohen ngarkesave në perkulje

50380 të gjetura, faqe 4 nga 2519          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7