dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 40
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimet - Komplete kuzhine dhe tavoline - Pjesa 9: Kërkesat për thika qeramike (ISO 8442-9: 2018)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
82 fq.
PDF
6545 lek 
Ushqime me origjinë bimore - Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analizat me bazë GC dhe LC pas ekstraktimit me acetonitril dhe pastrimit me SPE shpërndarëse - Metoda modulare QuEChERS
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Ushqim për kafshë: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Përcaktimi i elementëve gjurmë,metaleve të rënda dhe elementëve të tjerë në ushqimin e kafsheve me IPC-MS (metoda e shumëfishtë)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Ushqim për kafshë:Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Identifikimi i tylosinës,spiraminicës,virginiamycinës,karbadixit dhe olaquindoxit në nivelet nën-shtesë në ushqimet përbëra për kafshë-Analizat konfirmuese me LC-MS
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për numërimin e Escherichia coli beta-glucuronidase-positive - Pjesa 1: Teknika e numërimit të kolonive në 44 gradë C duke përdorur membranat dhe 5-bromo-4-chloro-3-indolyl beta-D-glucuronide
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Projektimi/ndërtimi i rrugëve malore për ngjitje të sigurtë (Via Ferratas)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Pajisje për fushë lojërash - Portat e futbollit - Kërkesat funksionale dhe të sigurisë, metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Kërkesat për thasë gjumi për kamping - Pjesa 1: Kërkesat termike dhe përmasore - Amendamenti 1 (ISO 23537-1: 2016 / Amd 1: 2018)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
43 fq.
PDF
4641 lek 
Pajisje për fushë lojërash - Portat fikse dhe portative - Kërkesat funksionale, të sigurisë dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Sipërfaqe e sheshit të lojrave që zbut goditjen - Metodat e provës për përcaktimin e zbutjes së goditjes
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Pajisje sporti për hedhje me parashutë - Pajimet e lidhjeve - Kërkesat e sigurisë dhe provat e qëndrueshmërisë
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Sipërfaqe për zonat sportive - Përcaktimi i sjelljes së topit këndor - Tenis
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Sipërfaqe për zonat sportive - Sipërfaqe bari sintetik dhe sipërfaqe me punim gjilpëre të projektuara kryesisht për përdorim të jashtëm - Pjesa 2: Specifikim për sipërfaqet me punim gjilpëre për sipërfaqet e tenisit dhe të multi-sporteve
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
45 fq.
PDF
4641 lek 
Automjete akomodimi në kohë të lirë - Karavanët me motor - Pjesa 1: Kërkesat e vendbanimit lidhur me shëndetin dhe sigurinë
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Automjete akomodimi në kohë të lirë - Instalimet elektrike me tension shume të ulët 12 V për rrymë të vazhduar - Pjesa 2: Karavanët me motor
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Automjete akomodimi në kohë të lirë - Instalimet elektrike me tension shume të ulët 12 V për rrymë të vazhduar - Pjesa 1: Karavanët
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Cikle - Materiali përbërës që përdoret në biçikleta - Provat specifike të përshtatshme për përbërësit e prodhuar nga materialet e përbërë
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
137 fq.
PDF
7497 lek 
Cikle – Cikle të asistuara me energji elektrike - Biçikletat EPAC
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Ruajtja e trashëgimisë kulturore - Klima e brendshme - Pjesa 2: Menaxhimi i ventilimit për mbrojtjen e ndërtesave dhe koleksioneve të trashëgimisë kulturore
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
57 fq.
PDF
5236 lek 
Ruajtja e Trashëgimisë Kulturore - Specifikimet për vendndodhjen, ndërtimin dhe modifikimin e ndërtesave ose dhomave të destinuara për ruajtjen ose përdorimin e koleksioneve të trashëgimisë

48265 të gjetura, faqe 5 nga 2414          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7