dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.



Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
08.10.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Ndriçuesit - Specifikimi për sigurinë - Amendamenti 1: Sqarimi i kërkesave strukturore (ISO 9994:2006/Amd 1:2008)
Anglisht
Publikuar 
26.04.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje – Udhëzime të përgjithshme për sigurinë – Mbyllja e gishtërinjve
Anglisht
Publikuar 
26.04.2019 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Mobilje - Mobiljet e kuzhinës - Kordinimi i përmasave për mobiljet e kuzhinës me pajisjet e tjera të kuzhinës
Anglisht
Publikuar 
12.03.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Mobilje për zyra - Karrige për zyrë - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Ruajtja e mobiljeve jo-shtëpiake - Kërkesat për sigurinë, fortësinë, qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Mobilje për zyra - Karrige pune për zyra - Metoda prove për përcaktimin e qëndrueshmërisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Mobilje - Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Produkte mbrojtëse për fëmijë - Pajisje mbyllëse rezistente për konsumatorë fëmijë për dollapë dhe komo me sirtarë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Krevate të palosshëm - Kërkesat e sigurisë dhe testet - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
58 fq.
PDF
5236 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Kërkesat dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Mobilje për zyra - Tryeza dhe tavolina pune - Metoda prove për përcaktimin e qëndrueshmërisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje - Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 2: Metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Mobilje - Njësia e magazinimit (ruajtjes) - Përcaktimi i fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Pajisje për mobiljet - Tuba në formë konike me presion për susta të mëvetësishme për rregullimin e lartësisë të ndenjësve - Metoda prove dhe kërkesat për fortësinë dhe jetëgjatësinë
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje - Fortësia ,jetëgjatësia dhe siguria - Kërkesat për tavolinat jo - shtëpiake
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje për përdorim të jashtëm (në natyrë) - Ndenjëse dhe tavolina për kamping, përdorim shtëpiak dhe të përbashkët - Pjesa 3: Kërkesat e sigurisë mekanike për tavolinat
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Mobilje për fëmijë - Dyshekë për krevate për fëmijë dhe krevate portativë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje për zyra - Tavolina pune - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë

418 të gjetura, faqe 1 nga 21        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7