dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
20.06.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje dhe sipërfaqe për sheshe lojërash - Pjesa 6: Kërkesa specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e testimit për pajisjet lëkundëse
Anglisht
Publikuar 
20.06.2019 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Dritë dhe ndriçim - Ndriçimi në sporte
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Rrëshqitëset verore - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Kapëset e skive alpine - Përcaktimi i vlerave të shkëputjes
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Sipërfaqe për zona sportive - Sisteme dyshemeje për multi-sporte për përdorim të brendshëm - Metoda e testimit për përcaktimin e fërkimeve rrotulluese
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Kapëset e rrëshqitësve në dëborë - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Rrëshqitëset verore - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për përdorimin
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Ruajtja e Trashëgimisë Kulturore - Vjetërimi artificial nga simulimi i rrezatimit diellor të sipërfaqes me materiale poroze inorganike të trajtuara ose të patrajtuara
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Sipërfaqe për zona sportive - Përcaktimi i fërkimit linear të këpucës me sipërfaqen (këpucë/sipërfaqe)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Kapëset e skive alpine - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
44 fq.
PDF
4641 lek 
Pajisjet e lodrave pneumatike - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
53 fq.
PDF
5236 lek 
Automjete të akomodimit në kohë të lirë - Karavanët - Pjesa 1: Kërkesat për vendbanimin lidhur me shëndetin dhe sigurinë
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Ruajtja e trashëgimisë kulturore - Klima e brendshme - Pjesa 2: Menaxhimi i ventilimit për mbrojtjen e ndërtesave dhe koleksioneve të trashëgimisë kulturore
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Automjete akomodimi në kohë të lirë - Instalimet elektrike me tension shume të ulët 12 V për rrymë të vazhduar - Pjesa 1: Karavanët
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Sipërfaqe e sheshit të lojrave që zbut goditjen - Metodat e provës për përcaktimin e zbutjes së goditjes
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
137 fq.
PDF
7497 lek 
Cikle – Cikle të asistuara me energji elektrike - Biçikletat EPAC
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Automjete akomodimi në kohë të lirë - Instalimet elektrike me tension shume të ulët 12 V për rrymë të vazhduar - Pjesa 2: Karavanët me motor
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Sipërfaqe për zonat sportive - Përcaktimi i sjelljes së topit këndor - Tenis
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
43 fq.
PDF
4641 lek 
Pajisje për fushë lojërash - Portat fikse dhe portative - Kërkesat funksionale, të sigurisë dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Pajisje për fushë lojërash - Portat e futbollit - Kërkesat funksionale dhe të sigurisë, metodat e provës

429 të gjetura, faqe 1 nga 22        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7