dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Prova pa shkatërrim - Testimi i emetimeve akustike - Metoda e matjes për sinjalet e emetimit akustik në beton
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 2: Parimet, pajisjet dhe mostrat
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 4: Kualifikimi (ISO 15708-4:2017)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 2: Parimet, pajisjet dhe mostrat (ISO 15708-2:2017)
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 4: Kualifikimi
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Prova pa shkatërrim - Testimi i emetimeve akustike - Metoda e provës për kualifikimin e dëmtimit të trarëve të betonarmesë
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 1: Terminologjia (ISO 15708-1:2017)
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 1: Terminologjia
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Prova pa shkatërrim - Matja e trashësisë me ultratinguj
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Prova pa shkatërrim - Matja e trashësisë me ultratinguj (ISO 16809:2017)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Prova pa shkatërrim - Testimi i emetimeve akustike - Metoda e provës për klasifikimin e plasaritjeve aktive në strukturat e betonit
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Prova pa shkatërrim - Testimi i emetimeve akustike - Strukturat prej çeliku të vinçave urë të varur që lëvizin mbi dy shina dhe vinça urë portale
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Prova pa shkatërrim - Prova me rryma shtjelluese - Parime të përgjithshme (ISO 15549:2008)
Anglisht
Shfuqizuar 
28.10.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 3: Veprimi dhe interpretimi
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 3: Veprimi dhe interpretimi (ISO 15708-3:2017)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Prova pa shkatërrim - Prova me rryma shtjelluese - Parime të përgjithshme (ISO 15549:2019)
Anglisht
Publikuar 
02.05.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Prova pa shkatërrim - Kontrolli i rrymës së pulsuar me rrymë të komponentëve metalurgjikë ferromagnetikë
Anglisht
Publikuar 
02.05.2019 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Prova pa shkatërrim - Inspektimi radiografik i korrozionit dhe depozitave në tubacione nga rrezet X dhe gama - Pjesa 2: Inspektimi radiografik me dy mure (ISO 20769-2:2018)
Anglisht
Publikuar 
02.05.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Prova pa shkatërrim - Prova e ultrazërit - Karakteristika dhe verifikimi i pajisjeve matëse të trashësisë së ultrazërit
Anglisht
Publikuar 
02.05.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Prova pa shkatërrim - Film radiografie industrial - Pjesa 2: Kontrolli i përpunimit të filmit me anë të vlerave të referencës (ISO 11699-2:2018)

218 të gjetura, faqe 1 nga 11        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7