dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
20.05.2019 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Qumësht i trajtuar me nxehtësi - Përcaktimi i përmbajtjes së laktulozës - Metoda e përdorimit të kromatografisë së lëngëshme me performancë të lartë (HPLC)
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Qumësht i trajtuar me nxehtësi - Përcaktimi i përmbajtjes së laktulozës - Metoda e përdorimit të kromatografisë së lëngshme me performancë të lartë
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Qumësht dhe produktet e qumështit - Kuagulantet mikrobike - Përcaktimi i aktivitetit të mpiksjes totale të qumështit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Produktet e qumështit - Numërimi i acidophilus lactobacillus të supozuar në një koloni mesatare të përzgjedhur - Teknika e numërimit në 37 gradë C
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Qumështi dhe produktet me bazë qumështi - Zbulimi i termonukleazës prodhuar nga stafilokokë me koagulazë pozitive
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Djathi dhe djathi i përpunuar - Përcaktimi i fraksioneve të azotit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Qumësht - Përcaktimi dhe vlerësimi i saktësisë së përgjithshme të metodave alternative të analizave të qumështit - Pjesa 3: Protokolli për vlerësimin dhe miratimin e metodave sasiore alternative të analizave të qumështit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Produkte qumështi - Numërimi i bifidobaktereve të supozuar - Teknika e numërimit të kolonive në 37 gradë C
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Produktet e proteinës së qumështit pluhur - Përcaktimi i indeksit të tretshmërisë së azotit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Gjalpi - Përcaktimi i përmbajtjes së kripës - Metoda potenciometrike
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Qumësht dhe produktet e qumështit - Përcaktimi i mbetjeve të përbërësve organoklorinë (pesticide) - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme dhe metodat e ekstraktimit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Qumësht - Përcaktimi i aktivitetit të laktoperoksidazës - Metoda fotometrike (Metoda e referencës)
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Qumësht pluhur - Përcaktimi i proteinave të sojës dhe bizeles nga elektroforeza kapilare në prezencën dodecil e sulfatit të natriumit (SDS-CE) - Metoda e ekzaminimit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Yndyra e thatë e qumështit - Përcaktimi i përbërjes së sterolit me kromatografinë gazore të lëngët (Metoda e referencës)
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Qumësht - Përcaktimi dhe vlerësimi i saktësisë së përgjithshme të metodave alternative të analizave të qumështit - Pjesa 2: Kalibrimi dhe kontrolli i cilësisë në laboratorët e produkteve të qumështit
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Qumësht dhe produktet e qumështit - Përcaktimi i përmbajtjes së kalçiumit, natriumit, kaliumit dhe magnezit - Metoda spektrometrike e absorbimit atomik
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Qumësht dhe produktet e qumështit - Specifikimi i balonave të ekstraktimit të yndyrës, tipi Mojonnier
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Qumështi, produktet e qumështit dhe fermentuesit mezofilike - Numërimi i baktereve të acidit laktik që fermentojnë citrat - Teknika e numërimit të kolonive në 25 gradë C
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Qumështi dhe produktet e qumështit - Përcaktimi I përmbajtjes së acidit benzoik dhe acidit sorbik
Anglisht
Publikuar 
17.05.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Yndyra e qumështit anhydrous - Përcaktimi i përbërjes së sterol me kromatografine gazore të lëngët (Metoda rutinë)

312 të gjetura, faqe 1 nga 16        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7