dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 35
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Monitorimi i mjedisit nga ndikimet në pjesën e poshtme të fermave detare të peshkut
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Qumësht dhe produkte qumështi - Përcaktimi i aktivitetit të fosfatazës alkaline - Pjesa 1: Metoda fluorometrike për qumësht dhe pije me bazë qumështi (ISO 11816-1:2013)
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Qumësht - Numërimi bacterial - Protokoll për vlerësimin e metodave alternative (ISO 16297:2013)
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Qumësht dhe produkte qumështi - Përcaktimi i përmbajtjes së azotit - Pjesa 1:Parimi Kjeldahl dhe llogaritja e proteinave të papërpunuara
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
40 fq.
PDF
4403 lek 
Gjurmueshmëria e produkteve të peshkimit - Specifikime mbi informacionin duhet të regjistrohet në kapjen e zinxhirit të shpërndarjes së peshkut nga peshkimi
Anglisht
Publikuar 
18.06.2015 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Gjurmueshmëria e produkteve të peshkimit - Specifikime mbi informacionin duhet të regjistrohet në kapjen e zinxhirit të shpërndarjes së peshkut nga fermat e peshkut
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2014 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Qumësht i kondesuar me sheqer - Përcaktimi i përmbajtjes së lëndës së thatë totale - Metoda e referimit
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2014 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Qumësht pluhur dhe produktet e qumështit pluhur. Përcaktuesit e treguesit të tretshmëris
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2014 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Akullorja dhe qumështi i ngrirë. Përcaktimi i përmbajtjes së lëndës së thatë të përgjithshme (Metodë referimi).
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2014 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Gjalpë - Përcaktimi i pH të serumit - Metoda potenciometrike
Anglisht
Shfuqizuar 
26.06.2014 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Qumësht i plotë - Përcaktimi i përmbajtjes së proteinës dhe laktozëes në qumësht - Udhëzues për veprimin me infra të kuqe
Anglisht
Publikuar 
24.12.2013 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Laktoza - Përcaktimi i përmbajtjes së ujit - Metoda Karl Fischer (ISO 12779:2011)
Anglisht
Publikuar 
24.12.2013 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Produkte yndyrore qumështi - Përcaktimi i përmbajtjes së ujit - Metoda Karl Fischer (ISO 5536:2009)
Anglisht
Shfuqizuar 
24.12.2013 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Djathë, kore djathi dhe djath i përpunuar - Përcaktimi i përmbajtjes së natamycinës - Pjesa 1: Metodë me spektrometri të absorbimit molekular për djathin kackavall (ISO 9233-1:2007 përfshirë Amd 1:2012)
Anglisht
Shfuqizuar 
24.12.2013 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Djathë, kore djathi dhe djath i përpunuar - Përcaktimi i përmbajtjes së natamycinës - Pjesa 2: Metoda kromatografike me lëngje e performancës së lartë për djathin,djathin kackavall dhe djathin e përpunuar (ISO 9233-2:2007 përfshirë Amd 1:2012)
Anglisht
Publikuar 
27.05.2013 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Qumësht - Përcaktimi i përmbajtjes së azotit - Pjesa 3: Metoda e tretjes në bllok (Metodë rutine gjysëm e shpejtë) - Korrigjimit Teknik 1 (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)
Anglisht
Shfuqizuar 
27.05.2013 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Qumësht - Përcaktimi i përmbajtjes së azotit - Pjesa 4: Përcaktimi i përmbajtjes jo-proteinë-të azotit - Korrigjimit Teknik 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011)
Anglisht
Shfuqizuar 
27.05.2013 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Djathë dhe produktet e përpunuara të djathit. Përcaktimi I përmbajtjes së klorit. Metodë e titrimit potenciometrik.
Anglisht
Publikuar 
27.05.2013 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Djathë dhe produkte djathi të shkrirë - Përcaktimi i përmbajtjes së klorureve - Metoda e titrimit potenciometrik (ISO 5943:2006)
Anglisht
Publikuar 
14.09.2012 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Qumështi i fermentuar - Përcaktimi i aciditetit të tritueshëm - Metodë potenciometrike

312 të gjetura, faqe 5 nga 16          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7