dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
11.10.2010 
0 fq.
PDF
0 lek 
Enë mbajtëse OFFSHORE - Projektimi. ndërtimi. analizimi. inspektimi dhe markimi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.05.2006 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Meterialet përmirësuese (gëlqeruese) - Përshkrimi dhe kërkesat minimale
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike - Pjesa 2 - 76: Kërkesa të veçanta për energjizuesit e gardheve elektrikë
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Marrja e mostrës në plehrat kimike të ngurta dhe në materialet përmirësuese (gëlqeruese)
Anglisht
Publikuar 
01.01.2002 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Plehrat kimike - Trajtimi me një rrëshirë shkëmyese të joneve kationike për përcaktimin e përmbajtjes së mikroelementeve të kelatuar dhe fraksioneve të mikroelementeve të kelatuar
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Përgatitja e mostrës së thatë, lagështisë dhe densitetit në ngjeshje
Anglisht
Publikuar 
01.01.2002 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Meterialet përmirësuese (gëlqeruese) - Përcaktimi i përmbajtjes së magnezit - Metoda spektrometrike e absorbimit atomic
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Përcaktimi I përmbajtjes së lëndës organike dhe hirit
Anglisht
Publikuar 
01.01.2002 
96 fq.
PDF
6545 lek 
Serrat - Projektimi dhe ndërtimi - Pjesa 1: Serrat për prodhim tregtar
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Përcaktimi I pH
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Plehrat kimike - Përcaktimi I agjenteve kelatues të plehrave kimike, nëpërmjet kromatografisë jonike - Pjesa 1: EDTA. HEDTA dhe DTPA
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Përcaktimi I përbërësve fizikë - Masa specifike në gjendje të thatë, vëllimi I ujit, vlera e tkurrje dhe hapsira totale e poreve
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Përcaktimi I konduktivitetit elektrik
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2001 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Makineri bujqesore - Shkarkuesit stacioner per silose cilindrik - Siguria
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2000 
76 fq.
PDF
6128 lek 
Pajisje kopshtarie - Korrëse bari motorikë - Siguria
Anglisht
Publikuar 
12.01.1999 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Plehra kimike - Përcaktimi i masës vëllimore pa ngjeshje
Anglisht
Publikuar 
01.01.1999 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Plehra kimike - Përcaktimi i masës vëllimore pas ngjeshjes
Shqip
Publikuar 
01.01.1997 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Farëra të drufrutorëve - Përcaktimi i pastërtisë (autenticitetit) të llojit ose të species
Shqip
Publikuar 
01.01.1997 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Farëra të drufrutorëve - Përcaktimi i masës të 1000 farave
Shqip
Publikuar 
01.01.1997 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Farëra të drufrutorëve - Përcaktimi i pastërtisë mekanike

322 të gjetura, faqe 1 nga 17        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7