dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

304 Dokumentacioni dhe informacioni

Kodi: 304
Statusi: Aktiv
Kryetari: Arlind Laçi
Sekretari: Pëllumb Metohu


Titulli në shqip

Dokumentacioni dhe informacioni

Titulli në anglisht

Documentation and information

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 278

Intelligent transport systems

CEN/TC 279

Value management - Value analysis, function analysis

CEN/TC 287

Geographic Information

CEN/TC 304

Information and communications technologies - European localization requirements

CEN/TC 329

Tourism services

CEN/TC 353

Information and Communication Technologies for Learning, Education and Training

ISO/TC 46

Information and documentation