dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

154 Agregate dhe murature.

Kodi: 154
Statusi: Aktiv
Kryetari: Eldisa Shehu
Sekretari: Gentian Gjyrezi


Titulli në shqip

Agregate dhe murature.

Titulli në anglisht

Aggregates, natural stone

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 125

Masonry

CEN/TC 154

Aggregates

CEN/TC 166

Chimneys

CEN/TC 246

Natural stones

CEN/TC 277

Suspended ceilings

CEN/TC 297

Free-standing industrial chimneys

ISO/TC 179

Masonry