dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 35
 

336 Lidhësa bituminozë. Materiale rrugore

Kodi: 336
Statusi: Aktiv
Kryetari: Ilir Qerfozi
Sekretari: Pëllumb Metohu


Titulli në shqip

Lidhësa bituminozë. Materiale rrugore

Titulli në anglisht

Bituminous binders. Road materials

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 178

Paving units and kerbs

CEN/TC 226

Road equipment

CEN/TC 227

Road materials

CEN/TC 336

Bituminous binders

CEN/TC 337

Road operation equipment and products

CEN/TC 339

Slip resistance of pedestrian surfaces - Methods of evaluation

CEN/TC 349

Sealants for joints in building construction