dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Nentor 2019 - Shkurt 2020, DPS ka miratuar 567 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 421 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 146 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

286 Pajisje të përdorimit të gazit të lëngët nga nafta

Kodi: 286
Statusi: Aktiv
Kryetari: Agron Gjeçi
Sekretari: Pëllumb Metohu


Titulli në shqip

Pajisje të përdorimit të gazit të lëngët nga nafta

Titulli në anglisht

Liquefied petroleum gas equipment and accessories

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Lidhjet me të gjithë komitetet ndërkombëtare

CEN/TC 23

Transportable gas cylinders

CEN/TC 62

Independent gas-fired space heaters

CEN/TC 210

GRP tanks and vessels

CEN/TC 234

Gas infrastructure

CEN/TC 236

Non industrial manually operated shut-off valves for gas and particular combinations valves-other products

CEN/TC 265

Metallic tanks for the storage of liquids

CEN/TC 268

Cryogenic vessels and specific hydrogen technologies applications

CEN/TC 282

Installation and equipment for LNG

CEN/TC 286

Liquefied petroleum gas equipment and accessories

CEN/TC 326

Natural Gas Vehicles - Fuelling and Operation

CEN/TC 393

Equipment for storage tanks and for filling stations

ISO/TC 58

Gas cylinders